lördag 24 april 2010

Ljusampel

Hade planerat att ta massor av kort i dag på produkterna men när jag skulle ta fram dem så stod jag som ett fån. I bland är man bra dum.
För i går åkte jag och min far ut och ställde upp ALLA sakerna i lokalen där vårmarknaden är i morgon. Så inga kort i dag.

Denna ljus ampel tog jag kort på i torsdags eftermiddag innan ljuset försvann helt. Utan pärlor kostar den 130kr och med pärlor 140kr. Om man bara vill ha hjärtat och sätta in sin egen lyckta eller något annat då kostar den 100kr.
Glas kupan är aldrig lika dana, för de beror alldeles på vad jag hittar på Erikshjälpen.

Ha en riktig skön helg

Kram Catharina

2 kommentarer:

  1. Tingeling! Du jag ser att du inte själv följer några bloggar på din sida här. Funderar på om du inte ska ut och följa lite bloggisar och locka dem att kolla på din blogg för att på så vis marknadsföra dig lite med dina superfina produkter. Lägg upp dig som följare på bloggar du gillar och lägg in dem som en tagget i din blogg här så du för fler besökare på din sida.

    SvaraRadera
  2. Jo jag följer massor av bloggar men vet inte hur jag ska få ut dem på min. Skulle också vilja ha där man ser om det har varit någon inne och läst. Men har inte hitta något. Jag får ta dottern till hjälp någon dag.
    Kram Catharina

    SvaraRadera